علت سوختن کمپرسور کولر گازی
علت سوختن کمپرسور کولر گازی و یا داغ کردن آن می تواند بر اثر اتصال و یا قطع سیم های این مورد مربوط به بخش خارجی کولر گازی باشد که در بیرون از ساختمان نصب است..
کثیفی کویل ها مانع از جذب گرمای فضای داخلی و هدایت آن به بیرون از ساختمان توسط کولر گازی می شود. نتیجه این کار نیز مشخص است، چرا که به کمپرسور برای انجام کار مضاعف فشار وارد شده و بعد از مدتی داغ می شود.
بیشتر موارد علت داغ شدن کمپرسور می تواند به دلیل تنظیم نبودن ولتاژ دستگاه، فشار گاز دستگاه، دمای بالای گاز برگشتی، کمبود هوای خنک در فضای بیرون و دلایل دیگری باشد که به صورت مختصر در قسمت زیر به آن ها اشاره می کنیم. فیلتر قطعه ای در داخل کولر کازی است که از ورود آلودگی های ناخواسته در جریان حرکت هوا به داخل کولر گازی جلوگیری می کند
اما با گذشت زمان حجم زیادی از آلودگی ها و گرد و خاک بر روی فیلتر ها جمع شده که همین حجم از آلودگی سبب وارد شدن فشار مضاعف به کمپرسور برای کار کردن بیشتر و بیشتر و در نتیجه داغ کردن آن می شود
یکی دیگر از علل سوختن کمپرسور خراب بودن راه انداز کمپرسور می باشد.در صورتی که این قطعه معیوب و یا ضعیف شود فشار دوچندانی به مجموعه ی سیم پیچی کمپرسور وارد میشود که سبب خرابی و سوختن آن میشود.
بخشی از فرآیند خنک کردن کمپرسور به عهده ی فن کندانسور می باشد.در صورت عمل نکردن این فن ، کمپرسور معیوب میگردد.
نبودن مبرد در سیکل برودتی یکی دیگر از عوامل سوختن کمپرسور دستگاه است.
از دیگر عوامل سوختن کمپرسور می توان به تنظیم نبودن ولتاژ برق ورودی دستگاه اشاره نمود. افت ولتاژ سبب افزایش جریان عبوری از کلاف های سیم پیچ شده و درنهایت باعث سوختن کمپرسور میشود.
لازم به ذکر است از بین رفتن کیفیت روغن موجود در کمپرسور یکی از علل شایع خرابی این قطعه ی با اهمیت است که میتوان با رعایت مجموعه ای از پروتکول ها مانع از بین رفتن ویسکوزیته ی روغن شد.